EIO ELTEST AV AUKTORISERAD ELINSTALLATÖR

Eio eltest

Eio eltest

Se fliken Elbesiktningar

Information EIO Eltest

Med vår breda kompetens och mångåriga yrkesvana inom nyinstallation, eljour och service kan vi nu erbjuda våra kunder elbesiktningar.

 

En Elbesiktning som EIO Eltest gör livet tryggare

Det luriga med elinstallationer är att du oftast inte kan se riskerna med blotta ögat. Eftersom du är ansvarig för elanläggningen i din bostad, bör du låta en elinstallatör göra en EIO Eltest.

Testet är en grundlig besiktning. Elinstallatören testar centralen och säkringar, kollar uttag och kablar, gör stickprovskontroller i dosor och strömbrytare. Den tar pulsen på elanläggningen och ger besked om dess säkerhet, komfort, ekonomi och tekniska standard. I din hand får du ett utförligt protokoll. Du ser om elanläggningen har fullgod säkerhet eller om fel behöver rättas till, antingen för att anläggningen ska uppfylla gällande föreskrifter eller för att öka komforten. Visar testet att din elanläggning inte är säker eller att den kan bli bättre, kan elinstallatören lämna kostnadsförslag på åtgärderna.

Låt elinstallatören gå husesyn och göra en elbesiktning

Passa på att fråga elinstallatören om tips för säkrare el. Vill du vara riktigt på säkra sidan låter du installatören gå igenom din bostads elinstallationer och åtgärda det som kan behövas, till exempel att montera petskyddade uttag och installera jordfelsbrytare. En jordfelsbrytare anses förhindra nio elolyckor av tio. Så fundera inte! Ring Eljour & Eltjänst i EU AB redan idag för att boka in en elbesiktning. 

Eio Eltesthttp://www.eio-eltest.se/info-eio-eltest