Eljour Bilder

Här kommer lite bilder som våra eljour montörer har tagit när dom har varit ute på jourutryckningar i hela stor Stockholm alla fel har våran jourhavande elektriker löst med nit och skicklighet

image_26.jpg

Avgrävd el kabel i Norrtälje mitt i natten, som vår jour elektriker fick en jourutryckning till.

image_25.jpg

Avgrävd kabel! Som jour montör på el jour & el tjänst är inte alltid arbetsförhållande dom bästa, samfälligheten ringde och sa att vissa delar av husen var strömlösa. Vi åkte ut akut och började felsöka elanläggningen, när vår jourhavande elektriker kom ut såg vi att en dränering hade påbörjats runt husgrunderna. Vår elektriker hittade snabbt en trasig blykabel under leran där grävskopan hade grävt, vi reparerade el kabeln. Och alla var glada och nöjda.

image_24.jpg

Elfel i Nacka, kunden ringde vår elektriker och sa att det luktade bränt och att lamporna i huset blinkade. Vår elektriker åkte till Nacka och felsökte. Elektrikern hittade en brand i en säkringshållare  på inkommande kabel och blev tvungen att ringa Nacka Energi för att kunna genomföra elreparationen. Nacka energis jourmontör kom ut och stängde av elen i gatan, så vår elektriker kunde reparera elfelet.

image_23.jpg

 Energianalys Stockholm. Efter kortslutning på 3 * 200 ampere i elservicen behövde vi göra en Energianalys för att mäta elförbrukningen och strömtoppar vår elektriker åkte ut och installerade en energianalysator.

image_22.jpg

El jour Stockholm. Brf innehavare ringde och sa att lägenheten var strömlös, Eljouren åkte ut och började felsöka fastigheten grannen öppnade dörren och sa att det blixtrade från elskåpet i hans lägenhet. Vi hittade elfelet gamla elkablar i rostiga rör i källaren samt att hela stigarestamen var strömförande med 80 ampere när galgen låg mellan mätaretavlan och huvudsäkringsboxen blev det kortslutning. Tur att det inte blev något dödsfall. 

image_21.jpg

Eljour Djursholm. Avbränd kabel i mätaretavlan. Eljour fixar allt

image_20.jpg

ELJOUR Enebyberg. Avbränd kabel som vi på eljouren fixade snabbt till kunden.

image_19.jpg

Eljour Viksjö. Blinkande el, vår jourhavande elinstallatör löste snabbt problemet på plats.

image_18.jpg

el jour västerort. Kunden ringde och var förtvivlad för han hade en date men varken spis eller belysning fungerade på hans nyinstallerade elanläggning. Eljouren kom ut och lokaliserade elfelet i huvudbrytaren i elcentralen hade börjat brinna. Elektrikern fixade snabbt elfelet så kunden blev nöjd. härligt med nöjda eljours kunder.

image_17.jpg

El jour Värmdö. Villaägare ringde och sa att det var kallt och att elpannan inte fungerade. Våran jour elektriker åkte ut för att lokalisera felet. Vi hittade en skarvad elkabel i krypgrunden som ingen visste om som hade brunnit av.

image_16.jpg

Eljour Hässelby. Samfällighetens ordförande ringde och bad oss på eljouren att komma ut och felsöka elservicen en säkring hade bränt fast och gick inte att byta. Jourhavande elektriker kom och bytte ut säkringshållaren skarvade kabeln och sen så fungerade elen igen.

image_15.jpg

Inbrottsförsök i ett av våra el jours utryckningsfordon. Tjuvarna misslyckades men skadorna blev stora

image_14.jpg

Eljour Spånga. Värmepannan fungerad inte utan stod och larmade belysningen blinkade, elektriker som hade el jouren kom ut och felsökte elanläggningen och hittade en avbränd fas i mätaretavlan. Elektrikern åtgärdade elproblemet och huset blev varmt och ljust igen.

image_13.jpg

Eljour Bromma drömstigen. Villaägare ringde för att det rykte och luktade bränt i köket. Eljouren kom ut och upptäckte en felaktig elinstallation av downlights i kökstaket, downlighten var så varma att dom hade blivit ovala och kablarna hade smält ihop! Tur för villaägarna att dom var hemma och ringde Eljour & Eltjänst i EU AB annars kunde huset som var i trä brunnit ner.

image_12.jpg

Eljour Sundbyberg. Det blinkade i elen tyckte ordförande i bostadsrättsföreningen. Så han ringde Eljor & Eltjänst för att lokalisera elfelet. Den jourhavande elektrikern åkte och hittade en bränd 100 ampere säkring som satt fastbränd i säkringshållaren. Elektrikern fick åka till Huvudkontoret lager och hämta en ny säkringshållare från 1958, sen installerade elektrikern den och hela husets el fungerade igen.

image_11.jpg

Eljour illa luktande elcentral i Täby kyrkby. Kunden ringde och sa att det luktade illa i elcentralen. Vår jourhavande elektriker var snabbt på plats och hittade en råtta i elcentralen. Elfel ring eljour 

image_10.jpg

Eljour Kungsängen bränd säkringshållare.

image_9.jpg

Eljour Vinsta. Det började blinka i huset så kunden ringde efter jourhavande elektriker som snabbt hittade kundens elfel.

image_8.jpg

Eljour Bromma. Det började bli kallt och lukta brand i huset tyckte villaägaren så han ringde Eljour & Eltjänst som snabbt skickade ut en elbesiktningsman och lokaliserade elproblemet.

 

 

image_7.jpg

Eljour Södertälje. villaägare tyckte att det luktade bränt i elskåpet och ringde eljour för att få ut en elektriker som snabbt kom på plats. Vår jourhavande elektriker löste snabbt elfels problemet och kunden blev nöjd.

image_6.jpg

Eljour gamla stan Stockholm gammal elanläggning som blivit överbelastad vår elektriker i Stockholm löste snabbt elproblemet.

image_5.jpg

Eljour Södermalm COOP. Brand i elcentral vår jourhavande elektriker var snabbt på plats och åtgärdade elfelet så att bageriet kunde grädda söndagsbrödet till alla kunder:-)

image_4.jpg

Eljour Fredhäll Brand i perilex stickpropp för spishäll.

image_3.jpg

El jour Saltsjöbaden, villaägare ringde och sa att det luktade bränt, vår elektriker var snabbt på plats för att åtgärda elfelet som uppstått i mätaretavlan.

image_2.jpg

Eljour Stockholm city bostadsrätts innehavare kände att det luktade bränt sen började det att brinna i elinstallationen vår jourhavande elektriker var snabbt på plats och kunde rädda lägenhet och helg

image_1.jpg

Eljour Lidingö Jordfel utebelysning

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)